Американският предприемач и милиардер Илон Мъск смята, че вероятността в света да

...
Американският предприемач и милиардер Илон Мъск смята, че вероятността в света да
Коментари Харесай

Илон Мъск: Вероятността за ядрена война нараства бързо

Американският бизнесмен и милиардер Илон Мъск смята, че вероятността в света да избухне нуклеарна война се усилва доста бързо

„ Вероятността за нуклеарна война нараства бързо “, написа в " Туитър " създателят на Tesla в отговор на поста на шведско-американския професор Макс Тегмарк за „ един от шестте шанса за световна нуклеарна война “.

Под туита на Мъск някои консуматори показаха вяра, че той към този момент си е „ купил бункер ”. Други пък го поучават да се занимава с бизнес, а не с политика.

Here's why I think there's now a one-in-six chance of an imminent global, and why I appreciate and others urging de-escalation, which is IMHO in the national security interest of all nations:
— Max Tegmark (@tegmark)
Припомняме, че преди няколко дни американецът предложи Тайван да бъде включен в състава на Китай като специфична икономическа зона, а също по този начин разказа и проекта си за спокойно разрешаване на спора в Украйна.

Министерството на външните работи на Руската федерация го преглежда като публично разискване.

В своя „ проект “ Мъск назова Крим съветски и попита потребителите за териториалната принадлежност на полуострова и Донбас. Мъск също по този начин призна, че „ Украйна няма да победи Руската федерация ", защото популацията на последната е три пъти по-голямо.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР